Kom in actie en steun de Renkumse Molen in de Rabobank Clubkas Campagne!

Tussen 28 augustus en 11 september kunnen leden van Rabobank Arnhem en Omstreken hun stem uitbrengen op hun favoriete clubs en stichtingen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Laat uw stem horen en steun de Renkumse Molen! Elke stem is geld waard, dus hoe meer stemmen de Renkumse Molen krijgt hoe meer geld het oplevert voor operationele kosten en onderhoud van de molen. Stem dus voor 11 september op ons via www.rabo.nl/arnhem/clubkas!

Open Monumentendag bij Renkumse Molen

In het weekend van 8 en 9 september vindt de 32e editie van de Open Monumentendag plaats. Ook de deuren van de Renkumse Molen staan wagenwijd open voor publiek. Er zijn molenaars aanwezig om rondleidingen te geven in de molen en er is gratis molenijs en ander lekkers verkrijgbaar. Kom gezellig naar de Renkumse Molen voor een leuk uitje!

12 mei Nationale Molendag bij Renkumse Molen

Op zaterdag 12 mei tijdens Nationale Molendag is iedereen van harte welkom op de Renkumse molen. Een mooie gelegenheid om (hernieuwd) kennis te maken met dit unieke Renkumse erfgoed. Naast een gratis proeverij van bakproducten en molenijs, zijn er voor de kinderen oud-Hollandse spelletjes.

Molenaar Mees van Norden: “Bezoekers kunnen de molen van binnen bezichtigen en wij staan klaar om vragen te beantwoorden of een rondleiding te geven. De ervaring leert dat ook kinderen vaak het naadje van de kous willen weten”. Daarnaast kunnen de kinderen zich vermaken met oud-Hollandse spelletjes zoals koekhappen, blikgooien, spijkerpoepen en spijkerbroekhangen.

Uitbreiding assortiment Molenwinkel

De Renkumse Molen breidt het assortiment in haar winkel regelmatig uit. Even geleden is de Renkums Witbroodmix toegevoegd en sinds kort is er een mix voor Rozijnenbrood verkrijgbaar. Ook zijn er heerlijke speltkoeken te koop. Kom gerust eens langs in de winkel om te bekijken welke lekkere producten er allemaal nog meer te verkrijgen zijn!

NIEUW – Product van de maand!

Vanaf nu is er in de Renkumse Molen elke maand een ‘Product van de maand’. Dit betekent dat een bepaald meelproduct uit de molen extra onder de aandacht staat en de hele maand met korting wordt aangeboden.

Aangezien de Renkumse molen vorige maand het certificaat voor biologisch malen heeft ontvangen mogen alle producten die in de molen gemalen worden verkocht worden als biologische producten. Daarom is het eerste ‘Product van de maand’ Biologisch tarwemeel 1kg. Dit product wordt normaal aangeboden tegen een prijs van Eur 1,75, maar is de gehele maand februari verkrijgbaar voor Eur 1,50! Grijp uw kans en maak gebruik van dit voordeel!