Online-reacties op berichtgeving in de media

Afgelopen dagen werd er door de media over de Renkumse Molen geschreven. Zo publiceerde lokale nieuwssite Blik op Renkum een interview met moleneigenaar Dennis van der Wal. Ook regionale krant De Gelderlander berichtte over de molen.

Openluchtmuseum
Deze berichtgeving leverde een aantal reacties op. ‘Bas’ reageerde op het artikel in De Gelderlander: “Het lijkt me overduidelijk dat de gemeente Renkum gewoon GEEN gerestaureerde molen in het dorp wil. Het moet hier toch geen openluchtmuseum worden langzamerhand.

Aan de slag
Op hetzelfde artikel zegt ‘Peter’: “Mooi nu duidelijk is wat iedereen moet doen aan de slag zou ik zeggen, het heeft allemaal al veel te lang geduurd wat overigens normaal is in Renkum en Nederland. Teveel vergaderen, commissie zus en zo kost jaren. Al in 1998 waren er plannen voor het opknappen van dit monument en nu in 2012 zijn we nog niet begonnen.

Doorgaan met project
Ook op onze eigen blogberichten krijgen we reacties. Meneer Goedhart zegt in reactie op het artikel ‘De oorlogsjaren van de Renkumse Molen’: “Als deze molen in Oosterbeek had gestaan dan… had het geen 67 jaar gekost. Dus Renkum doorgaan met dit project.

Nog meer reacties
Op onze Facebook-pagina vertelt Corina Vink: “Zou erg leuk zijn draaiende molen”. Daarnaast laat Ab van der Meijde weten: “Enige optie om het voor elkaar te krijgen is: Verplaatst molen naar Oosterbeek.

Reageer, ‘like’ en nieuwsbrief
Wil jij ook een reactie over de molen kwijt? ‘Like’ onze pagina op Facebook en laat je reactie achter op onze tijdlijn. Of volg al het nieuws over de molen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Antwoord alleen aan “Online-reacties op berichtgeving in de media”

  1. Gefeliciteerd een mooi resultaat. Voor dorp Renkum een mooie toeristische attractie er bij. Nu alleen nog een degelijke exploitatie, noodzakelijk om het ook op lange termijn vol te houden en deze stevige investering in een zeer moeilijke economische tijd waar te maken. Veel succes!

Reacties zijn gesloten.