Officiële Opening Renkumse Molen

Vorig jaar rond deze tijd was de Renkumse Molen nauwelijks herkenbaar als molen. Geen stelling, geen kap en geen wieken. Dat is nu helemaal anders. We hebben in Renkum weer een complete molen! Om dit te vieren organiseren we op vrijdag 4 april vanaf 18:30 uur de officiële opening van de Renkumse Molen. Ook u bent daarbij van harte welkom!

Opening
In het bijzijn van burgemeester Jean Paul Gebben en Commissaris van de Koning Clemens Cornielje, zal oud-moleneigenaar Dick Roosenboom samen met onze molenambassadeurs (groep 8-leerlingen basisscholen Renkum) de Renkumse Molen officieel openen.

Programma
Het programma begint om 18:30 uur aan Molenweg 53. Dorpsdichter Alvert Kostverloren bijt het spits af met een speciaal voor deze gelegenheid geschreven gedicht. Na de korte toespraken van de burgemeester en de Commissaris van de Koning, dragen Fabiënne en Senna als molenambassadeurs van de Prinses Beatrixschool een zelfgeschreven gedicht voor. Dan is het tijd om de Renkumse Molen officieel en feestelijk te openen, met muzikale begeleiding van Mannenkoor MIO.

Vrienden, Donateurs en Sponsoren
Wij bedanken nu alvast al onze Vrienden, Donateurs en Sponsoren van hun bijdrage!

Maak het mee!
Kom vrijdag 4 april 2014 vanaf 18:30 uur naar de Renkumse Molen en vier samen met ons de officiële opening van de Renkumse Molen!

Stichting Exploitatie Renkumse Molen

Antwoord alleen aan “Officiële Opening Renkumse Molen”

  1. gefeliciteerd eindelijk heeft Renkum dan weer een echte molen ben er jaren langsgefietst en langsgekomen zonder dat de molen wieken had en vanaf 4 april gaat de molen ook echt weer draaien ik ben er erg blij om

Reacties zijn gesloten.