Renkumse Molen IJs Festijn: gratis Molenijs proeven!

Vanwege de afgelasting van de Dag van de Renkumse Inwoner en de hoge temperaturen, organiseren wij op zaterdag 4 juli het ‘Renkumse Molen IJs Festijn’! Iedereen kan even komen afkoelen in de molen en kan gratis het Renkumse Molenijs proeven dat is gemaakt door ijssalon La Cosina. Op=op!

Heerlijk koel
“Onderin de molen heerst altijd een vrijwel constante temperatuur,” vertelt Thijs Aardema, secretaris van de stichting. “Op warme dagen kan je er dus heerlijk de koelte komen opzoeken. En om het leed van het niet doorgaan van de Dag van de Renkumse Inwoner te verzachten, kan iedereen gratis het Renkumse Molenijs gemaakt door ijssalon La Cosina komen proeven!”

Presentatie fietsroute verplaatst
De afgelasting van de Dag van de Renkumse Inwoner zorgt er ook voor dat de presentatie van de nieuwe Zes Dorpen Fietsroute is verplaatst. “Helaas zal de nieuwe Zes Dorpen Fietsroute komende zaterdag nog niet beschikbaar zijn,” geeft Aardema aan. “Dit is wel het geval vanaf zaterdag 25 juli. Wethouder Heinrich zal dan om 12:30 uur het eerste exemplaar in ontvangst nemen en het startsein aan de eerste fietsers geven. De Renkumse Molenfietsroute is uiteraard wel gewoon verkrijgbaar.”