Lichtjesavond Renkum 2016

Over een paar dagen is het zover, op zaterdag 17 december presenteren we als molenstichting de ‘Lichtjesavond Renkum 2016’. Tussen 17:00 en 20:00 uur is er een lichtshow bij de Renkumse Molen en loopt er een lichtjesroute door het centrum van Renkum. Deze avond hebben georganiseerd samen met Bonnema Sound & Light Equipment en TopInUwRegio.

Oproep: versierde potjes
Het thema van dit jaar is: Frozen. We roepen alle basisschoolkinderen in Renkum en Heelsum op, om met ons mee te doen: maak lichtjes! Versier een glazen potje, lever deze vóór 16 december in bij de Renkumse Molen bij voorkeur met een waxinelichtje erin. Als dank ontvang je een consumptiebon, die op 17 december geldig is bij de molen.

Versierde huizen & tuinen
De versierde potjes van alle kinderen staan langs het parcours van de lichtjesroute: Molenweg, Kerkstraat, Europalaan, Dorpsstraat. We hopen dat mensen die langs de lichtjesroute wonen ook met ons meedoen. We zijn benieuwd naar alle met lichtjes versierde huizen, tuinen, auto’s, enzovoort!

Paardentram
Langs de lichtjesroute rijdt een paardentram, met haltes bij de Renkumse Molen, de Hervormde Kerk, de Oude Post en het dorpsplein. De Hervormde Kerk organiseert een Herdertjestocht. In het centrum staan foodtrucks en is een ijsbaan.

Zet 17 december van 17:00 tot 20:00 uur in je agenda en kom gezellig langs!

Sponsoren
De ‘Lichtjesavond Renkum 2016’ wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal enthousiaste sponsoren: BeeldVast, Faunaland, Webplace4U, PC-Score, SamenZP, Franks Fietsenwinkel Heelsum, Carwash & Cleaning H. Janssen en Zn., Woninginrichting Krechting, Plus Pansier Renkum, Restaurant Oude Post, Tweewielercentrum Groot Bruinderink, Wessels Multimate Bouwmarkt en Cafetaria de Citadel.

We bedanken Ondernemersvereniging Renkum Centrum, RenkumLeeft en de ROEV voor de afstemming en het overleg over zaterdag 17 december: Kerstmarkt en Lichtjesavond.