Lichtjesavond 2017 – Glow in the dark

Het thema van de Lichtjesavond is ‘Glow in the dark’. Deze avond vindt plaats op zaterdag 16 december van 17.00u tot 20.00u en is wederom georganiseerd in samenwerking met TopInUwRegio. Ook dit jaar belooft het weer een gezellige avond te worden vol met leuke activiteiten!

Lichtjesroute
De lichtjesroute loopt dit jaar vanaf de Renkumse Molen via Molenweg, Europalaan, Kerkstraat, Dorpsstraat, Don Boscoweg en Groeneweg weer terug naar de Renkumse Molen. Er zijn haltes bij de Renkumse Molen, Oranjerie, Rijnhof en Don Boscoweg. Onderweg komt u langs de Hervormde Kerk waar een herdertjestocht plaatsvindt, kunt u een kijkje nemen bij de kerststal in de Katholieke kerk en kan er geschaatst worden op de ijsbaan in het centrum van Renkum. Bij de Renkumse Molen vindt een lichtshow plaats, kun je op de foto met een lichtgevende robot en kunnen kinderen zich laten schminken.

Versierde potjes
Zit je op de basisschool en vind je het leuk om te knutselen? Versier dan een glazen potje, lever hem voor 14 december in bij de Renkumse Molen (bij voorkeur met een waxinelichtje er in) en ontvang een consumptiebon die geldig is tijdens de Lichtjesavond. Alle glazen potjes worden langs de Lichtjesroute geplaatst, zodat het hele dorp mooi versierd is!