Agenda Mei

Groene bomen, blauwe luchten en een kleurenzee aan bloemen. De lente is weer vol op gang gekomen! En daarmee is het seizoen van de markten ook weer los gebarsten. Ook de Renkumse molen is te vinden op allerlei markten dit jaar. Maar mei heeft toch een aantal hele bijzondere markten er tussen zitten.

Allereerst zijn we natuurlijk ook van de partij voor het eeuwfeest bij kasteel Doorwerth op 7 mei. De streekmarkt begint om 12:00 met een feestelijke opening en gaat door tot 17:00. Muziek, ridder duelen en onze heerlijke molenproducten. Dat wil je toch niet missen?

En daarnaast is het 13 mei ook weer zo ver.. De nationale Molendag! In en rondom de molen is er die dag van alles te beleven en te proeven. Van een molentour tot ons heerlijke molenijs. Kom het samen met ons vieren van 10:00 tot 16:00. Als jullie jezelf meenemen, dan zorgen wij voor de rest.

Geïnteresseerd in waar we nog meer te vinden zijn dit jaar? Hou dan onze activiteiten pagina in de gaten, of schrijf je onder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief!