Agenda September

Terug van vakantie en gelijk de drukte in.. maar gelukkig wel leuke drukte! Zo hebben wij al molen ook van alles gepland staan.

Vanaf 2 september zijn er de hele maand in onze molen speciaal voor de Airborne ook weer prachtige panelen aanwezig. Dit jaar gaan ze speciaal over een specifieke soldaat: Walter Henry Yates. Kom vooral langs in onze Molenwinkel om dit bijzondere verhaal te lezen en bekijken! Met dank aan Jaap van Genderen die dit speciale verhaal helemaal heeft uitgeplozen en uitgewerkt.

9&10 september is het weer het weekend van de nationale monumentendagen, en de Renkumse Molen doet daar op zaterdag 9 september ook zeker aan mee! En op die dag hebben wij dan ook een hele bijzondere activiteit: de lokale band Voddemoêr staat meerdere keren per dag oude folkliedjes te spelen. En daarbij beginnen ze dag om 10:00 met een speciale workshop over folkliedjes. Maar we zijn niet alleen, de hele gemeente Renkum heeft van alles opgezet aan activiteiten. Kijk voor meer informatie vooral op: hetverhaalvanrenkum.nl/ontdek en de website van de open monumentendag.

Op 23 september is het ook een bijzondere dag: dan hebben wij namelijk examens voor twee leerlingmolenaars in onze molen. Dat mogen we natuurlijk niet verstoren, dus die dag is bezoek aan de molen zelf helaas niet mogelijk. Wel zijn jullie van harte welkom in de winkel beneden.

En als feestelijk einde zijn we op 24 september ook aanwezig op het oogstfeest bij kasteel Doorwerth van 11:00 tot 17:00.