De molen ‘leeft’ bij alle Renkummers

Bij iedereen die we spreken op straat, ontmoeten in de supermarkt of tegenkomen in de sportschool ‘leeft’ het verhaal van de molen. Ook op het internet zien we dat de Renkumse Molen steeds meer aandacht krijgt. Zo is onze website in de afgelopen zes dagen zo’n 750 keer bezocht!

Internet
De molen heeft inmiddels 17 volgers op Twitter. Via het actie-formulier op de website zijn al meer dan 25 reacties binnengekomen, van mensen die vinden dat de molen zou moeten worden gerestaureerd. Facebook spant de kroon, want onze pagina daar heeft op dit moment al 71 ‘likes’ en elke dag komen er meer bij!

Actie-poster
Bij het merendeel van de ondernemers in de Dorpsstraat hangt onze actie-poster op het raam of ligt deze bij het PIN-apparaat. Ook in Oosterbeek zijn al meerdere posters gesignaleerd, net als de posters die opduiken voor het raam bij mensen thuis. Je kunt de poster hier downloaden!

Laat de molen zien!
Al deze aandacht waardeert de molen zeer! Maar we zijn er nog niet, want de gemeente Renkum heeft nog geen definitieve beslissing genomen over hun subsidiebijdrage. Dus alle Renkummers verzamelen! Plak die poster op je raam! Bezoek www.renkumsemolen.nl voor de laatste ontwikkelingen en alle informatie over de molen! Download deze afbeelding en deel deze met al je vrienden op het internet en laat ze www.facebook.com/RenkumseMolen ‘liken’!