Stichting A.C. van Deventer subsidieert €10.000

In januari vertelden we u dat Vereniging Hollandsche Molen het rond 2010 ingezamelde bedrag van ongeveer € 2500,- weer ten goede laat komen aan de Renkumse Molen. En er is meer goed nieuws! Stichting A.C. van Deventer heeft besloten een subsidie van € 10.000,- toe te kennen aan de Renkumse Molen.

Molen_wieken_nep

Steun
Het is een volgende stap in de richting van daadwerkelijk herstel van de Renkumse Molen. We zijn er dan ook erg blij mee. De goede doelen Stichting A.C. van Deventer uit Doorwerth bestaat al meer dan 100 jaar en steunt plannen die te maken hebben met welzijn, historie, landschap, cultuur, onderwijs en gezondheidszorg.

Waardering
De stichting heeft grote waardering voor de vasthoudendheid van de initiatiefnemers voor herstel van de Renkumse Molen. “Wij hopen dat u uw doelstelling na zoveel jaren zult bereiken en dat Renkum weer zicht krijgt op haar windkorenmolen,” laat secretaris J.K. Zeeman weten.

Dankbaar
De toezegging van Stichting A.C. van Deventer is definitief en niet gekoppeld aan onmogelijke voorwaarden. Wij zijn de stichting zeer dankbaar en hopen zo snel mogelijk met de restauratie te kunnen beginnen.