Cadeaupakketten

Op zoek naar een kleinigheidje of een cadeautje om te geven? Zoek dan vooral niet verder maar stap een keer bij ons binnen! In onze winkel zijn altijd kant en klare pakketjes te vinden met een ontzettend leuk wisselend aanbod. Liever zelf een pakketje uitkiezen? Dat kan ook zeker. Op de zaterdagen helpen onze vrijwilligers graag met het samenstellen en inpakken. Denk aan een cakemixpakketje, of een luxe broodbakassortiment. Of misschien juist een mix van Renkumse producten. Het kan allemaal!

Weet je toch niet zeker wat de ontvanger het liefst zou willen uitzoeken? Dan hebben wij ook cadeaubonnen te koop die ze zelf in de winkel kunnen uitgeven. Of voor een echte echte verrassing onze Surprise bags, waarbij zelfs de gever niet weet wat het gaat worden. En als je die liever aan jezelf cadeau geeft dan zullen wij dat aan niemand verder vertellen..

Ook voor attenties voor bedrijf, vereniging, bruiloft of feestje denken wij graag mee. Neem hiervoor vooral contact met ons op via ons contactformulier.

Afbeelding van een cadeaubon van de Renkumse Molen